loading...
حرفه ای ترین مرجع لینوکس و اندروید
kasit بازدید : 534 پنجشنبه 06 شهریور 1393 نظرات (2)

اگر اهل دانلود فایل به ویژه فایل های تورنت باشید مسلما با نرم افزارهای کلاینت تورنت آشنایی دارید.در این مطلب قصد دارم تا نرم افزار Tixati را به شما معرفی کنم که یک نرم افزار برای دانلود فایل ها از سرویس تورنت می باشد.
Tixati به صورت رایگان برای سیستم عامل های گنو/لینوکس و ماکروسافت ویندوز منتشر می شود و دارای کارایی سریع و استفاده آسان و چندین ویژگی دیگر می باشد که علاوه بر نسخه نصبی،نسخه پورتابل (Portable) دارد که به راحتی قابل اجرا و استفاده می باشد.
برخی از ویژگی های نرم افزار Tixati به شرح زیر می باشد :
پشتیبانی از DHT,PEX و Magnet Link
مدیریت پهنای باند
زمان بندی رویداد ها
دارا بودن ویژگی های پیشرفته ای چون RSS و IP Filtering
نصب سریع و آسان
کاربری آسان و راحت
رایگان بودن
و …
نصب نرم افزار Tixati در فدورا ۱۸ :
برای  نصب برنامه Tixati نخست  کافی است تا آن را بر اساس  معماری سیستم خود(۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی) از این صفحه  دانلود کنید.در پایین لینک های مستقم دانلود  Tixatiرا تا به این لحظه  مشاهده می کنید که برای دانلود کافی است تا آن ها را در برنامه دانلودر خود کپی و دانلود کنید :
Tixati – 32 bit – 15.2 MB
http://www.tixati.com/download/tixati-1.93-1.i686.rpm
Tixati – 64 bit – 15 MB
http://www.tixati.com/download/tixati-1.93-1.x86_64.rpm
پس از  دانلود بسته مورد نظر کافی است روی آن کلیک کنید تا نصب شود یا اینکه دستور زیر را در همان مسیری که فایل دانلود شده قرار دارد اجرا کنید :
#rpm  -ivh filename.rpm
به جای filename.rpm نام فایلی که دانلود کرده اید را بنویسید
گفتنی است نسخه پورتابل Tixati را نیز می توانید از این صفحه دانلود کنید یا از لینک مستقیم زیر با حجم ۳۵٫۸ MB  دانلود کنید :
http://www.tixati.com/download/tixati-1.93-1.portable.tar.bz2
که پس از خارج کردن از حالت فشرده می توانید از ان بر روی گنو/ لینوکس های ۳۲ و ۶۴ بیتی و ماکروسافت ویندوز استفاده کنید.
در پایین تصاویری از محیط برنامه را  مشاهده می کنید :

psp

kasit بازدید : 55 سه شنبه 04 شهریور 1393 نظرات (0)

شاید یکی از مهم ترین معضلات لینوکس قسمت بازی های آن باشد که همواره کاربران لینوکس را آزار می دهد ولی جدیدا سویه های امیدی در این زمینه دیده می شود که این امید را می دهد که کاربران لینوکس هم می توانند به زودی شاهد ورود سازندگان بازی به لینوکس خواهیم بود . امروز آموزش اجرای بازی های پلی استیشن بر روی لینوکس رو براتون قرار می دیم . پلی استیشن یکی از محبوب ترین کنسول های بازی در سال های اخیر بوده که کاربران زیادی را برای خود دست و پا کرده است . بازی خورهای پلی استیشن خاطرات زیادی با این کنسول بازی دارند . حال راه حلی ویژه برای اجرای بازی های این کنسول در لینوکس و به خصوص اوبونتو عرضه شده است . شما می توانید با نصب برنامه اجرای پلی بر روی لینوکس خود بازی های پلی استیشن را به راحتی بر روی لینوکس خود اجرا کنید.

ابندا نرم افزار اجرا کننده ی PPSSPP psp را نصب کنید .

این برنامه بازی های پلی را با کیفیت اچ دی نمایش داده و شالوده ی بازی را با همان کیفیت اصلی کنسول های آن نشان می دهد .سازندگان این نرم افزار اعلام میکنند که تمام حقوق بازی های پلی برای خود شرکت سونی محفوظ است و ساخت این برنامه صرفا هدف آموزشی و توسعه داشته است نه بازی و زیر سوال بردن حقوق سازنده ی اصلی :)‌:)‌:)‌:)‌

این برنامه به طور پیش فرض بر روی مخازن آفلاین و آنلاین اوبونتو و هر گونه توزیع برپایه اوبونتو وجود دارد .برای نصب کافی است که به ترمینال بروید و مخازن خود را به روز کنید . برای به روز رسانی مخازن خود دستوررات زیر را به ترتیب در ترمینال خود وارد کنید .

sudo add-apt-repository ppa:ppsspp/stable

sudo apt-get update

sudo apt-get install ppsspp-qt

 

اگر میخواهید نسخه ی گنوم را نصب کنید به جای دستور سوم این دستور را وارد کنید

sudo apt-get install ppsspp-sdl

حال برنامه را اجرا کنید و به سربرگ گیم رفته و فایل بازی خود را که بر روی رایانه دخیره کرده اید اجرا کرده و از بازی لذت ببری د

برای اضافه کردن بازی ها دیسک بازی را در لپ تاپ گذاشته و با برنامه ی k3b و یا brasero از دیسک خود یک فایل iso تهیه کرده و در بازی آن را بازخوانی کنید .

 

 

 

kasit بازدید : 69 پنجشنبه 23 مرداد 1393 نظرات (0)

برنامه compizconfigرنامه بسیار جالبی است این برنامه پاسخ دهان پرکنی برای کسانی است که می خواهند از زیبایی لینوکس در مقابل ویندوز صحبت کنند هر چند نسخه 7 ویندوز ظاهری مناسب تر از نسخه های پیشین دارد اما قابلیت هایی که این نرم افزار به لینوکس می دهد فراتر از ویندوز است بعلاوه نشست کی دی ای فوق العاده جذاب است به گونه ای که زیبایی ویندوز در برابر آن ناچیز است اما فعلا ما درباره برنامه ای صحبت می کنیم که برای نشست گنوم تدوین و طراحی شده است.این برنامه قابلیت های فراوانی دارد که جهت زیبا سازی اوبونتو و هر لینوکسی که از گنوم استفاده می کند طراحی شده .این قابلیت ها عبارتند از:

پیش نمایش پنجره ها بدون بزرگ کردن و تنها با رفتن موس بر روی نماچه ی آن

شیشه ای کردن پنجره ها طوری آنچه زیر پنجره است نمایان گردد این شفافیت قابل تنظیم است

دادن جلوه های ویژه برای بزرگ کردن پنجره ها یا زیر زدن آنها

جلوه های ویژه برای حرکت موس

سه بعدی کردن انتقال پنجره ها

دادن امکان رفتن به میز کار ویژه دیگر با قرار دادن موس بر روی نقاط حساس همراه با جلوه های زیبا

دادن انیمیشن های زیبا در حرکت پنجره ها

kasit بازدید : 48 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)


برای این لحظه از سایت دانلودها، نرم افزار مربوط به کتابخوانی را برای شما آماده کرده ایم تا بتوانید با استفاده از این نرم افزار کتابخواندن الکترونیکی خود را سامان بخشیده و در این کار تسریع ایجاد نمایید. شما در این نرم افزار ابزار های مختلف برای کنترل کتابخانه های خود و همچنین سایر ابزارهای مورد نیاز را به راحتی در اختیار دارید و مطمئنا حس خوبی از کتاب خواندن خود با استفاده از این نرم افزار خواهید داشت. این نرم افزار کتابهای الکترونیکی شما را در دیتابیس خود ذخیره کرده و بهترین زمینه را برای خواندن کتابها به صورت بسیار آسان و راحت ایجاد می کند.در این نرم افزار از دسته بندی های مختلف پشتیبانی می شود.

 

دانلود برای لینوکس:

دستور زیر را در ترمینال کپی کنید و اینتر را بزنید :

sudo apt-get install calibre

or

sudo -v && wget -nv -O- https://raw.githubusercontent.com/kovidgoyal/calibre/master/setup/linux-installer.py | sudo python -c "import sys; main=lambda:sys.stderr.write('Download failedn'); exec(sys.stdin.read()); main()"

دسته بندی: اداری,اداری,اداری,
kasit بازدید : 56 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

نرم افزار  digi kam   علاوه بر توانایی های بی نظیر در نمایش و مدیریت عکس ها، یک مرورگر کامل فایل نیز به شمار میرود و میتواند تغییرات دسته ای مختلفی را بر روی فایل ها انجام دهد. کارهایی مثل تغییر نام و شماره گذاری هر تعداد فایل به صورت همزمان، تغییر فرمت عکس ها، و  اجرای فرمت های مختلف مالتی مدیا، بخشی از امکانات این نرم افزار است.

 امروزه مدیریت تصاویر در تمامی لپ تاپ ها  وتبلت ها یک امر ضروری محسوب میشود . کاربران میخواهند عکس ها را به دلخواه بجینند آنها را کد گذاری نام گذاری کنند و دسترسی سریع تری به عکس های خود داشته باشند . همواره وجود یک نرم افزار حرفه ای که به کمک آن بتوان خاطرات خود را در کنار عکس ذخیره کرد ضروری است . نرم افزار  digikam یک نرم افزار حرفه ای در این زمینه می باشد .با استفاده از این برنامه می توانید به راحتی پس از اتصال دوربین و یا کارت حافظه ی آن تمامی تصاویر ذخیره شده را به روی لپ تاپ خود منتقل کنید و هرگاه که به رایانه خود وارد می شوید به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید . این نرم افزرار امکانات بی نظیری برای شما فراهم می کند به کمک ان می توانید نام دوستانتان را در تصویر تگ کنید و نرم افزار از قابلیت شناسایی چهره برای دسته بندی بر اساس فرد استفاده می کند . به این ترتیب شما می توانید به راحتی به همه ی عکس هایی که با فردی خاص انداخته اید یا عکس های تکی ان فرد دست یابید . حال در هر تاریخی که عکس گرفته شده باشد .

برخی از مهم ترین توانایی های نرم افزار digikam :

- توانایی نمایش بیش از 390 فرمت مختلف گرافیکی، صوتی و تصویری

- ایجاد دسته بندی های مختلف برای عکس ها بر اساس سلیقه شما

- تبدیل فرمت های مختلف گرافیکی به یکدیگر

- توانایی نمایش عکس های متحرک به صورت انیمیشن و یا فریم به فریم

- نمایش و ویرایش اطلاعات اضافی عکس (EXIF)

- توانایی چرخاندن عکس در زوایای مختلف، تغییر سایز، و برش قسمتی از عکس

- تنظیم نور و رنگ در عکس

- ایجاد جلوه های ویژه روی عکس، مثل سیاه و سفید کردن، قدیمی کردن، و ...

- امکان نمایش عکس ها به صورت تمام صفحه و اسلاید شو

- امکان قرار دادن کپی رایت و واترمارک روی تعداد زیادی عکس به صورت همزمان

- مدیریت فایل حرفه ای با قابلیت تغییر نام همزمان فایل ها

قابلیت شناسایی چهره و تگ کردن افراد

انتشار عکس بر روی سایت های اجتماعی بر اساس تگ

و ...

 

 

 

kasit بازدید : 59 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

نرم افزاری است که به شما راهی آسان و سریع را برای گرفتن عکس از محیط ویندوز و حتی نوشته هایی که کپی آن ها غیر ممکن می باشد را پیشنهاد می کند. شما می توانید پس از تهیه عکس با ابزارهای نسبتا حرفه این نرم افزار به ویرایش عکس نیز بپردازید. از موارد استفاده این نرم افزار می توان به ساختHelp  سیستم، آموزش های آنلاین، دستورالعمل ها، اعانه های تمرینی، نمایش ها، مواد بازاریابی، وب پیج ها، ایمیل ها و … اشاره کرد. از قابلیت های جالب این نرم افزار فرمان گرفتن صوتی آن توسط میکروفن می باشد، به این صورت که شما با گفتن "عکس بگیر" می توانید از به سرعت از محیط اسکرین شات تهیه کنید.این نرم افزار امکاناتی جهت ایجاد عکس های آموزشی در اختیارتان قرار می دهد . شاتر دارای یک ادیتور تصویر نیز می باشد که به شما اجازه می دهد تا تصاویر را از لحاظ رنگ  . سایز و ... تدوین کنید.

برخی از امکانات این نرم افزار عبارت اند از :

1-پشتیبانی کامل از زبان فارسی

2-ادیتور حرفه ای با قابلیت ایجاد شماره های اموزشی کادر بندی نوشتن و حتی ایجاد فضای شطرنجی و شطرنجی کردن قسمتی خاص از عکس

3- توانایی مدیریت هم زابان چند عکس به صورت تب های جداگانه

4-امکان ایجاد چندین افکت بر روی عکس

5-واتر مارک

6-امکان گرفتن عکس از پنجره ها . امکان جداسازی یک فضای محدود و یا امکان گرفتن از محیط دسکتاپ

7-توانایی گرفتن عکس در زمان خاص

و ...


 

kasit بازدید : 52 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)

نرم افزار Viber ابزاری است که در بین انواع سیستم عامل‌های محبوب وجود داشته و امکان ارسال رایگان پیام و یا تماس رایگان (از طریق اینترنت) را برای شما و دوستانتان فراهم می‌کند. از نکات قابل توجه این برنامه می‌توان به این اشاره کرد که به طور خودکار تمام دوستانتان که Viber دارند را شناسایی کرده و به لیست دوستانتان اضافه می‌کند، پس دیگر لازم نیست دوستانتان را جداگانه به لیستی اضافه نمایید. چند امکان مهم که در نسخه‌ی جدید این برنامه اضافه شده است، امکان بلاک کردن شماره‌های خاص، ارسال بیش از ۱۰ عکس همزمان، سفارشی‌سازی صدای زنگ و مسیج و امکانات تازه‌ی دیگر است.هم اکنون این نرم افزار برای بیشتر سیستم های عامل در دسترس است . نسخه ی لینوکس و ویندوز آن را هم برای شما قرار داده ایم  که می توانید به راحتی آن ها را دریافت کنید .

 

 

kasit بازدید : 64 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)

Pidgin نام نرم افزاری چند کاره برای ارسال پیام توسط نرم افزارهای ارتباط جمعی می باشد . این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا توسط یک نرم افزار به تمامی سرویس دهندگان ارتباطات جمعی متصل شوید. این سرویس ها عبارتند از MSN, AIM,ICQ, Yahoo, IRC, Groupwise, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime and XMPP. شما توسط این نرم افزار می توانید همزمان در چندین سرویس مختلف لاگین باشید . از ویژگی های منحصر به فرد این نرم افزار که آن را از سایر رقیبان مستثنا می کند این است که شما می توانید از تمامی امکانات یک مسنجر از هر سرویس دهنده ای به طور کامل استفاده نمایید و هیچ گونه محدودیتی در این مورد نمی باشد. از ویژگی دیگر این نسخه می توان اشاره کرده که پرتابل می باشد و شما می توانید در مکان هایی همچون دانشگاه ها و یا ادارات که نصب نرم افزار های خاص محدود شده و یا اجازه نصب نرم افزار مسنجر ندارید را ، با خود حمل کرده و از دنیای ارتباطات لذت ببرید. با این نرم افزار به راحتی می توانید با دوستان خود هم زمان چت کنید و حتی هم زمان با چندین سررور در ارتباط باشید و با دوستان خود از سرور های دیگر هم چت کنید . با این نرم افزار به راحتی می توانید با دوستان فیس بوکی خود چت  کنید و از این نرم اقزار لذت ببرید

kasit بازدید : 162 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)


نرم افزار ،k3b  برنامه ای فوق العاده زیبا و ساده با ابزارهایی که نیاز کاربران را شناخته و در آن گنجانده است ، با استفاده از این برنامه شما میتوانید به راحتی آلبوم آهنگ و سی دی MP3 خود را بسازید، همچنین ایجاد DVD و فیلم های دی وی دی، فایل های ISO و تصاویر Cue، پاک کردن و یا فرمت دیسک های با قابلیت دوباره نویسی و کپی CD یا DVD به فایل ایمیج ISO از قابلیت های این نرم افزار میباشد. امکان رایت به طور همزمان در چندین درایور را دارد و می تواند به آسانی دیسک شما را Bootable رایت نماید. قابلیت Erase ، رایت Image ، قابلیت ساخت Audio & Jukebox Disk و امکانات متعدد دیگری را نیز در بر دارد.

k3bیکی از بهترین نرم افزار های رایت در لینوکس محسوب می شود . قابلیت نمایش نوار پشرفت به صورت ویجت در گوشه ی دستکتاپ طرح زیبایی از مراحل رایت شما می باشد . این نرم افزار قابلیت رایت انواع دیسک را دارد و از بسیاری از فرمت های تصویری و صوتی پشتیبانی می کند . سرعت و دقت رایت آن تقریبا فوق العاده است و حتی از نرم افزار های مشابه ویندوز هم پیشی می گیر د .

 

kasit بازدید : 82 شنبه 18 مرداد 1393 نظرات (0)

بالاخره نسخه پایدار توزیع deepin منتشر شد . این توزیع از لحاظ ظاهری بسیار متفاوت شده است گویا سازندگان این توزیع هنوز نمی دانند که چه ظاهری را باید برای توزیع خود انتخاب کنند تا کنون سه نسخه از این توزیع با سه ظاهر کاملا متفاوت ارایه شده است ولی آنچه که مشخص است این است این توزیع می خواهد منحصر به فرد باشد و به همین دلیل در هر نسخه نسبت به نسخه س قبل با نرم افزار های شخصی بیشتری مواجه می شویم که مختص به این توزیع می باشد. با این که سه ظاهر متفاوت از این توزیع دیده شده است ولی تمام این توزیع ها واقعا منحصر به فرد بوده اند .

اولین چیزی که در اجرای این توزیع خودنمایی میکند این است که اجرای پورتابل در آن وجود ندارد بلکه باید توزیع را مستقیما نصب کرد .نصاب این توزیع بسیار زیبا و کارآمد است و شما فقط باید یک کاربر را تعریف کنید و سپس با انتخاب یک درایو توزیع نصب می شود . این نصاب فقط همین دو مرحله را دارد در حقیقت نصاب توزیع بسیار جذاب و کاربر پسند می باشد . پس از نصاب دومین چیزی که نظر ما را جلب کرد سرعت بارگذاری این نسخه بود که می توان امتیاز خوب و بسیار خوب را برای آن قایل شد .

پس از بارگذاری با محیط جذاب میزکار مخصوص روبرو می شویم و جالب آموزش سریع ابتدای آن می باشد که چگونگی کار با این نسخه را به شما می آموزد .بعد از اجرای این توزیع سریعا به سراغ ایراد های نسخه ی پیشین رفیتیم تا ببینیم که رفع شده اند یا نه .ولی چیزی که دیدیم فرای انتظار بود به نظر می رسد مرکز تنظیمات این توزیع که در نسخه ی قبلی نقطه ی ضعف و عامل امتنای کاربران از استفاده از آن بود بالعکس در این توزیع به نقطه ی قوت تبدیل شده است . دیگر در این توزیع از باز شدن مرکز تنظیمات در یک پنجره خبری نیست بلکه در گوشه سمت راست و با بردن نشانگر ماوس به گوشه ی پایین راست این مرکز به صورت نواری ظاهر می شود . در نسخه ی قبلی بزرگتزین مشکلی که وجود داشت این بود که نمی شد دو زبان را درکنار هم داشت که در این نسخه این مشکل رفع شده بود .

 بلافاصله پس از بالا آمدن این توزیع به سراغ مشکلات نسخه ی قبلی رفتیم .و ارتباط آن را با زبان فارسی سنجیدیم . این نسخه کاملا با زبان فارسی منطبق است هر جند که کروم در اولین اجرا فونت فارسی را نشان نمی دهد ولی با نصب یک فونت فارسی به راحتی این مشکل حل می شود . در کل مرکز تنظیمات دیپین بسیار زیباست ولی این زیبایی و کارآمدی د قسمت انتخاب زبان جلوه گری خاصی دارد . زبان ها بر اساس حرف الفبای اولشان جدا شده اند و شما کافی است با انتخاب حرف  P به زبان هایی که با این حرف شروع می شوند دست یابید و به راحتی زبان فارسی را انتخاب کنید .

 

بعد از زبان نوار نرم افزاری پایین دسکتاپ توجه ما را جلب کرد . در این نوار چندین نکته وجود دارد .درست است که دیپین نوار ابزاری برای نمایش زبان و ساعت ندارد ولی همین نوار بسیاری از کار ها را انجام میدهد .

نوار دیپین را مشاهده می کنید  . همان طور که در عکس می بینید ساعت که با حاشیه قرمز مشخص شده است ایده ی جالبی برای نمایش ساعت و اطلاع از تقویم است . هر چند به نظر می رسد که اگر دیپین به صورت پیش فرض چندین ویجت زیبا داشت به یک توزیع بی نقص تبدیل می شد ولی این نوار در نوع خود بی نظیر است . ایکون سمت چپ ساعت که با کادر بنفش مشخص شده است در حقیقت آیکون بار ویندوز و دیگر سیستم عامل ها محسوب میشود . و دسترسی شما را به نرم افزار هایی چون پخش کننده ها و دانلود منیجر هاو مسنجر ها که بعد از بستن در پشت صحنه در حال اجرا هستند فراهم می کند.آیکون باتری که با کادر زرد مشخص شده به شکلی زیبا مقدار باتری را نشان می دهد و با کلیک بر روی آن شما به قسمت مدیریت باتری در نوار تنظیم منتقل می شوید یکی ار نکات مثبت دیپین مصرف کم باتری آن میبباشد که نسبت به باقی توزیع ها که دارای قابلیت کمی در حفظ باتری هستند برتری دارد .این توزیع بسیار بهینه بوده  و میتوان بر روی استفاده تا چند ساعت بدون اتصال به برق حساب کرد . علاوه برچیزهایی که گفته شد درایو های فعال شده و درایو ها و منابع متصل شده به رایانه در نوار نرم افزاری دیپین قابل مشاهده می باشد که اطلاعاتی چون مقدار فضای مصرف شده و آزاد را در اختیارتان قرار می دهد . در کنار این قسمت /ایکون مربوط به بلوتوثو وای فای دیده می شود که اجازه می دهد به سرعت شما بولوتوث و اینرنت را فعال و یا غیر فعال کنید . در این نوار نرم افزارهای اختصاصی دیپین چون نرم افزار پخش موسیقی و فیلم  و همچنین مرکز نرم افزاری آن قرار دارد .نرم افزارهای اختصاصی دیپین همانند باقی قسمت های این توزیع بسیار زیبا و گرافیکی طراحی شده است ولی فاقد کارایی لازم می باشد به خصوص در قسمت مرکز و فروشگاه نرم افزار.

مرکز نرم افزاریو دیپین بسیار شکیل  و زیبا طراحی شده است و دارای سیستم جستجوی قوی ای است با وجود این امتیازات . مرکز نرم افزاری دارای یک نقص بزرگ است و آن سرعت فوق العاده کم در دانلود برنامه ها می باشد و حتی در تعدادی از برنامه ها هم با عدم موفقیت در دانلود همراه است .

در عوض نرم افزار پخش موسیقی بسیار جذاب و بسیار و کارا و تقریبا بدون باگ می باشد .نرم افزار پخش فیلم آن هم نرم افزار یسبک و با طراجی زیباست ولی در قسمت هایی مثلا در قسمت زیر نویس دارای باگ است که اگر این مشکلات نبود یک پلیر بسیار عالی محسوب میشد . ولی وجود این مشکلات شما را مجبور میکند تا در کنار این پلیر زیبا smplayer را  م نصب کنید

kasit بازدید : 69 جمعه 17 مرداد 1393 نظرات (0)

 

پنجمین نسخه از رابط کاربری زیبای KDE Plasma با ظاهری تازه و قابلیت همگرایی برای لینوکس ارائه شد

Plasma 5 Network section Plasma 5 Network section

 Plasma 5 از فریمورک Qt 5 و KDE Frameworks 5 که به تارگی منتشر شد قدرت گرفته است. میزکار KDE بدلیل ماهیت ماژولار خود از بخش‌های متعددی تشکیل شده که رابط کاربری گرافیکی آن Plasma خوانده می‌شود. این بخش‌ها به مرور با ارائه‌ی نسخه‌ی جدید کامل شده و در نهایت میزکار KDE SC 5 منتشر خواهد شد.

اگر در خصوص پیشینه‌ی این میزکار کنجکاو هستید باید بدانید که KDE را در سال ۱۹۹۶ ماتیاس اتریش (Matthias Ettrich) آلمانی به وجود آورد. در آن زمان برخی از ویژگی‌های میزکار یونیکس برای او مشکل‌زا بودند، از جمله این که هیچ‌کدام از برنامه‌های آن ظاهر و کارکرد هماهنگی با هم نداشتند. در همین حین، او به ساخت مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی اکتفا نکرد و ساخت یک میزکار که کلیهٔ نیازهای کاربر را برطرف نماید را پیشنهاد داد. او استفادهٔ آسان از میزکار را نیز ملاک ساخت آن قرار داد و بدین ترتیب پروژهٔ کِی‌دی‌ای متولد شد. هدف اصلی جامعه‌ی توسعه‌دهندگان KDE ارائه‌ی محیط کاربری و اپلیکیشن‌های مورد نیاز برای کاربردهای روزمره‌ بر روی سیستم‌عامل‌های خانواده یونیکس و خصوصا گنو/لینوکس است که در کنار آن توسعه‌ی ابزارها و مستندات مورد نیاز برای راهنمایی توسعه‌دهندگان در جهت تولید اپلیکیشن‌ها نیز بسیار مورد تاکید است. بر همین اساس است که پروژه‌ی KDE در حقیقت چتری بر سر بسیاری پروژه‌های کوچک‌تر است که بر پایه‌ی تکنولوژی‌های KDE توسعه می‌یابند.

اگرچه این بروزرسانی، از نظر فلسفه‌ی تعامل با کاربر دچار تغییرات زیادی نظیر آنچه در انتقال از رابط کاربری KDE 3 به محیط پلاسما 4 مشاهده کردیم نبوده اما به وضوح مدرن‌تر شده و محیط کاربری را ساده‌تر و شسته رفته‌تر از پیش کرده است.

kde-plasma5-desktop

در میان مهم‌ترین ویژگی‌های Plasma 5 باید به «همگرایی رابط کاربری» لقب بزرگ‌ترین ویژگی را داد. چیزی که در اینجا شاهدش هستیم بسیار به آنچه که کنونیکال برای ارائه‌ی تجربه‌ی همگرایی در رابط کاربری یونیتی مد نظر دارد شبیه است. قابلیت همگرایی به پلاسما این امکان را می‌دهد که بصورت خودکار با تغییرات محیطی نمایشگر سازگاری حاصل کند؛ برای نمونه در صورتی که از پلاسما 5 بر روی تبلت استفاده شود، با اتصال موس و کیبرد به دستگاه شاهد تغییر حالت محیط کاربری به سیستم PC خواهیم بود و این رابط کاربری بر اساس اندازه و دستگاه میزبان خود تغییر حالت خواهد داد. چنین رویکردی که یک هسته‌ی واحد را بتوان با چندین رابط کاربری برای دستگاه‌های مختلف، از موبایل گرفته تا تلویزیون ارائه کرد موضوعی است که امروزه مایکروسافت نیز تلاش دارد با سیستم‌عامل ویندوز در مسیرش قدم بردارد. توسعه‌دهندگان KDE هم‌اکنون در حال کار بر روی رابط کاربری مخصوص تبلت و نیز مرکز چند رسانه‌ای هستند.

osd-brightness

پوسته‌ی جدید Breeze اولین اقدام در جهت دمیدن نفسی تازه بر کالبد دسکتاپ پلاسما بوده است. بخش‌های خاکستری رنگ محیط کاملا روشن و جذاب به نظر می‌رسند اگرچه ذکر این مساله ضروری است که این پوسته هنوز تکمیل نشده و در مرحله‌ی یکپارچگی برای تمام محیط قرار دارد. همانگونه که از مدل توسعه‌ی نرم‌افزارهای آزاد بر می‌آید، در این میزکار نیز شاهد جهشی تدریجی و نه یکباره خواهیم بود که توسعه‌دهندگان و طراحان KDE طی چند نسخه‌ی کوچک آینده به کار بر روی قسمت‌های باقی مانده و سخت‌تر پوسته‌ی پیش‌فرض KDE 4 خواهند پرداخت تا سراپای محیط را به یکپارچگی و اصلاحات لازم برسانند. می‌توان انتظار داشت که هرآنچه از KDE 4 شاهدش هستیم، از آیکن‌ها گرفته تا ویجت‌ها در صف تحول باشند.

kde-plasma5-lockscreen

صفحه‌ی قفل جدید که در تصویر بالا شاهدش هستید راهی سریع و ساده برای تغییر نشست کاربری، و نیز اجرای وظایف هر روزه‌ی مدیریت نشست را فراهم می‌کند و در عین حال چکیده‌ای از اطلاعات نظیر ساعت، تاریخ و وضعیت باتری را نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

در صورتی که حین کار با این نسخه بخاطر پیدا نکردن یکی از ویژگی‌های مورد علاقه‌ی خود که در KDE 4 از آن استفاده می‌کردید چهره‌تان در هم رفت باید به اطلاع شما برسانیم که نیازی به نا امیدی نیست. تیم پلاسما تصمیم دارد بسیاری از ویژگی‌هایی که به منظور توسعه‌ی بیشتر از محیط فعلی حذف شده را با اعمال بروزرسانی‌هایی در پاییز منتشر کند. علاوه بر این، پلاسما 5 حاوی تغییرات مهمی در کامپوزیتور و چارچوب نرم‌افزاری است که در راستای آماده‌سازی برای ورود به نسل بعدی پروتکل سرور نمایش (Wayland) اعمال شده است. انتظار می‌رود پشتیبانی کامل از این جایگزین خلف X طی بروزرسانی‌های کوچک بعدی ارائه شود.

سایر ویژگی‌های ارائه شده از این قرار است:

  • تغییرات و اصلاحات اساسی در طراحی
  • طراحی مجدد لانچر Kickoff
  • ناحیه‌ی نوتیفیکیشن‌های ساده‌تر و زیباتر
  • بهبود پشتیبانی از صفحات نمایش با رزولوشن بالا (HiDPI)
  • پشته‌ی گرافیکی بهرمند از شتاب‌دهنده سخت‌افزاری به منظور ارائه‌ی عملکرد بهتر

در مجموع پس از کار با این محیط متوجه گستردگی قابل توجه آن خواهید شد که همچون یک شمشیر دو لبه بسیاری را عاشق خود می‌کند و در عین حال عده‌ای را نیز از خود می‌راند؛ اما در گنو/لینوکس بر خلاف سایر سیستم‌عامل‌ها، انتخاب رابط گرافیکی و میزکار در اختیار کاربر است. شما می‌توانید بسیاری از تغییرات را در ویدیوی زیر مشاهده نموده و با محیط رابط کاربری KDE Plasma 5 بهتر آشنا شوید:

دانلود ویدئو

در حال حاضر بهترین راه برای نصب و استفاده از پلاسما 5، از طریق پروژه‌ی مبتنی بر اوبونتوی نئون است که ضمن ارائه‌ی PPAهای لازم، یک ایزوی از پیش آماده شده از دیسک زنده را نیز در اختیارتان قرار می‌دهد. با این حال در صورتی که تجربه‌ی چندانی در گنو/لینوکس ندارید توصیه می‌کنیم اندکی صبر پیشه کرده و منتظر وارد شدن این نسخه به مخازن رسمی توزیع مورد علاقه‌ی خود بمانید. معمولا پکیج‌های KDE بدلیل سادگی در آماده‌سازی با سرعت زیادی وارد مخازن می‌شوند. علاوه بر این، در ویکی KDE نیز راه‌های دیگری برای بهره بردن از پلاسما 5 بر روی آرچ‌لینوکس یا اوپن‌سوزه ارائه شده است.

نظر شما در خصوص نسخه‌ی جدید رابط کاربری میزکار KDE چیست؟ آن را در مقایسه با گنوم یا رابط کاربری سایر سیستم‌عامل‌ها چگونه ارزیابی می‌کنید؟

kasit بازدید : 60 جمعه 17 مرداد 1393 نظرات (0)

توزیع گنو/لینوکس Deepin 2014 با تغییرات فراوان برای دانلود در دسترس قرار گرفت

Deepin Project Deepin Project

پس از ماه‌ها تست و رفع‌ باگ، اولین نسخه‌ی پایدار توزیع لینوکس دیپین 2014 (Deepin) برای دانلود بصورت رایگان در دسترس قرار گرفت. Deepin بر پایه‌ی توزیع مطرح اوبونتو توسعه داده شده و با پروژه‌های اختصاصی خود یک سیستم‌عامل جالب توجه را پدید آورده است.

تبلیغات

سیستم‌عامل آزاد  Deepin 2014 بر پایه‌ی نسخه‌ی 14.04 اوبونتو توسعه داده شده که یک نسخه با پشتیبانی بلند مدت محسوب می‌شود. این سیستم‌عامل از رابط‌های گرافیکی از پیش تعبیه شده نظیر گنوم‌شل، یونیتی و سینامون برای محیط دسکتاپ خود استفاده نمی‌کند و با استفاده از تکنولوژی‌های HTML 5 و نیز زبان برنامه‌نویسی مدرن GO، رابط گرافیکی اختصاصی خود را تحت نام Deepin Environment بر بستر میزکار گنوم توسعه داده است که نظر بسیاری را به خود جلب نموده است.

نتیجه‌ی این اقدام، یک محیط کاربری ریسپانسیو، کم مصرف از نظر منابع (که البته اندکی در اثر استفاده از مدیر پنجره‌ی کامپیز تحت تاثیر قرار گرفته) و به شدت متمایز بوده است.

deepin-2014-desktop-750x468

محیط کاربری این توزیع، یعنی همان Deepin Desktop Environment 2.0 مجموعه‌ای از ویژگی‌های قابل توجه را به اختیارات کاربر اضافه کرده که از آن جمله می‌توان افزودن تنظیمات اختصاص عملکرد به گوشه‌های صفحه و نیز قابلیت حذف اپلیکیشن‌ها بصورت مستقیم از درون لانچر برنامه‌ها را نام برد.

Deepin Control Center دیگر ویژگی برجسته‌ی این نسخه است. این ویژگی جدید، تنظیمات گسترده‌ی سیستمی را بصورت کاملا گرافیکی و به شکلی کاربر پسند در گوشه‌ی سمت راست صفحه بصورت یک پنل در دسترس قرار می‌دهد. مرکز تنظیمات دیپین، از ماژول‌های بهبود یافته برای پیکربندی صفحه‌نمایش، شبکه و مدیریت Theme بهره می‌برد.

deepin-2014-750x468

دلیل شهرت این توزیع فراتر از آماده‌سازی محیط اختصاصی بوده و تیم توسعه‌ی قوی آن که بالغ بر ۳۰ عضو دارد مجموعه‌ای از اپلیکیشن‌های اختصاصی را نیز برای ارائه‌ی تجربه‌ی بهتر به کاربران آماده کرده است. در دیپین 2014 تمام این اپلیکیشن‌ها به آخرین نسخه‌ی خود بروزرسانی شده‌اند و ضمن بلوغ بیشتر، قابلیت‌های کامل‌تری را به کاربر ارائه می‌کنند.

برای نمونه و بطور مشخص، مرکز نرم‌افزاری فوق‌العاده‌ی این توزیع می‌تواند مرکز نرم‌افزاری خود اوبونتو را نیز پشت سر بگذارد؛ در عین حال اپلیکیشن‌های پخش موسیقی و ویدیو نیز از نظر کاربرپسندی یک سر و گردن بالاتر قرار می‌گیرند. مرکز بازی دیپین که یکی دیگر از اپلیکیشن‌های اختصاصی ارائه شده از سوی تیم توسعه‌ی رسمی آن است، یافتن برنامه‌های رایگان و سرگرم کننده را از Mario Kart SNES بر روی 50cc نیز ساده‌تر می‌کند.

موارد بسیاری در این نسخه وجود دارد که پوشش تمامی آن‌ها خارج از حوصله‌ی این مطلب قرار دارد؛ اما بزودی بررسی اختصاصی این توزیع را با شرح تفصیلی از قابلیت‌ها و ویژگی‌های آن ارائه خواهیم کرد.

در صورتی که تمایل به تست کردن این سیستم‌عامل مبتنی بر گنو/لینوکس دارید به شما توصیه می‌کنیم از نصب آن بر روی ماشین مجازی خودداری کنید. این نسخه رایگان بوده و به خوبی بر روی سخت‌افزارهایی که اوبونتو را پشتیبانی می‌کنند اجرا خواهد شد اما بدلیل بهره گرفتن از مدیرپنجره‌ی کامپیز بر روی آن، نمی‌توان انتظار بازدهی مناسبی را بر روی ماشین مجازی داشت. تیم توسعه‌ی Deepin وعده داده است برای حل این مساله در نسخه‌های آینده، نسبت به توسعه‌ی مدیرپنجره‌ی اختصاصی خود اقدام کند که البته با توجه به وجود مدیرپنجره‌های فوق‌العاده‌ای نظیر آنچه گنوم از آن بهره می‌برد اندکی تعجب برانگیز است. احتمالا توسعه‌دهندگان این توزیع اعتقاد دارند که این رویکرد یکپارچگی و کنترل بهتری را در اختیار آن‌ها خواهد گذاشت.

دیپین از نصب بر روی دستگاه‌های با بایوس دوگانه و نیز مجهز به UEFI هم پشتیبانی می‌کند.

Deepin-installation-750x468

کاربران نسخه‌های آلفا، بتا و کاندیدای انتشار Deepin 2014 می‌توانند از طریق آپدیت سیستم‌عامل خود به سادگی به نسخه‌ی پایدار منتقل شوند اما کسانی که از نسخه‌های قبلی این سیستم‌عامل بهره می‌برند ملزم به نصب مجدد نسخه‌ی جدید خواهند بود. به منظور دانلود فایل ISO دیپین 2014  می‌توانید به این لینک مراجعه نمایید البته خود تیم دیپین دریافت از تورنت رسمی را پیشنهاد می‌کند. در صورتی که این توزیع گنو/لینوکس را مورد آزمایش قرار دادید فراموش نکنید که ما و سایر کاربران را از نظر خود مطلع سازید.

 Download: deepin_2014_final_amd64.iso (1,244MB, MD5).

kasit بازدید : 226 سه شنبه 12 آذر 1392 نظرات (1)

 

 

دانلود بهترین نسخه سیستم عامل لینوکس برای وب سرورها (ویرایش 32 و 64 بیتی)

سیستم عامل  CentOS که مخفف Community ENTerprise Operating System است نوعی از سیستم عامل لینوکس است که در سرورها مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر این سیستم عامل بیشترین سهم یعنی 30 درصد کل سرورهایی که از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنند را به خود اختصاص داده است.

 
 

سیستم عامل CentOS بر پایه نسخه سروری توزیع RedHat لینوکس یعنی نسخه Enterprise می باشد.

 
 
 

 به طور کلی سیستم عامل لینوکس در رده سرور بهتر از ویندوز توانسته خود را نشان دهد و به همین دلیل سهم بیشتری از بازار سیستم عامل های سرور را به خود اختصاص داده است. لینوکس علیرغم بهتر بودن به صورت رایگان عرضه می شود و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه ماهانه برای سرور وجود ندارد. در صورتی که برای ویندوز هزینه ماهیانه 25 تا 80 هزار تومان بسته به 2003 یا 2008 بودن و ویرایش مورد تقاضا باید پرداخت شود.

 
 

 سیستم عامل لینوکس نه فقط برای وب سرور بلکه برای شبکه داخلی انتخاب مناسبتری نسبت به ویندوز می باشد و ادمین های شبکه با نصب و به کارگیری آن و بهره گیری از ابزارها و امکانات مدیریتی آن می توانند کنترل بهتری بر شبکه خود داشته باشند. همچنین لینوکس دارای فایروال های قدرتمندی می باشد که می تواند تمامی ارتباطات شبکه را در تمام سطوح زیر نظر داشته باشد و شبکه را به حداکثر کارایی لازم برساند.

 
 

از آنجایی که مدتی است بحث استفاده از دیتا سنترهای داخلی برای سرویس دهی به سایتهای فارسی جدی شده است و CentOS به عنوان بهترین گزینه برای این کار می تواند مورد استفاده قرار گیرد سافت گذر با اضافه کردن این سیستم عامل به مجموعه نرم افزارهای خود و ارائه منظم و سریع آخرین نسخه آن دسترسی به این سیستم عامل را برای مدیران دیتا سنترهای داخلی ساده تر کرده است.

 

 

 

 نسخه های ارائه شده:

 

CentOS 6.4 i386 - 32bit

 

CentOS 6.4 x86_64 - 64bit

 
 

نکته مهم:

 

ما هر دو نسخه 32 بیتی (i386 ) و 64 بیتی (X86_64 ) را ارائه کرده ایم. اشتباهی که اکثر کاربران در مورد 32 بیتی یا 64 بیتی بودن سیستم عامل لینوکس مرتکب می شوند این است که فکر می کنند X86_64 یعنی هم نسخه 32 بیتی و هم 64 بیتی. در صورتی که این طور نیست. نسخه X86_64 فقط 64 بیتی است و روی CPU هایی که از 64 بیت پشتیبانی نمی کنند نصب نمی شود.

 
 

دلیل این گونه نامگذاری هم این است که سخت افزاری نداریم که فقط از 64 بیتی پشتیبانی کند. سیستمهای 64 بیتی هم از سیستم عاملهای 32 بیتی پشتیبانی می کنند و هم 64 بیتی.

 

 

   
   

دانلود بهترین نسخه سیستم عامل لینوکس برای وب سرورها (ویرایش 32 و 64 بیتی)

 
kasit بازدید : 114 سه شنبه 12 آذر 1392 نظرات (0)

 

جاناتان ریدل اعلام کرد Kubuntu 13.10، یک نسخه از اوبونتو با ویژگی آخرین نسخه دسکتاپ KDE، عرضه شد: به کوبونتو ۱۳.۱۰، با آخرین نسخه برنامه‌های دسکتاپ KDE، خوش آمدید! ویژگی‌های این نسخه: نسخه جدید برنامه‌های KDE در کوبونتو ۱۳.۱۰، اضافه کردن نمایه‌ساز سریع Nepomuk، بهبودهای Kontact همچون ویرایشگر تم جدید برای ایمیل‌ها، و فراهم کردن زمینه برای توسعه‌های آینده با استفاده از ویلند و کیوت ۵؛  Muon Discover یک راه جدید و کاربر پسند برای بررسی و نصب برنامه‌ها؛ نصب بی‌سیم در نصاب؛ User Manager یک راه ساده‌تر برای مدیریت کاربران سیستم شما؛ تلپاتی کی‌دی‌ای با ویرایش متن بهتر و نوتیفیکیشن بهبود یافته؛ اپلت جدید نتورک منیجر به شما یک رابط کاربری ساده‌تر برای اتصال به طیف وسیعی از انواع شبکه‌ها را می‌دهد؛ برای اطلاعات کاملتر پس از نصب سیستم‌عامل صفحه About System page در قسمت تنظیمات سیستم را بخوانید.
   
   
kasit بازدید : 62 سه شنبه 12 آذر 1392 نظرات (0)

 

مندریوا یکی دیگر از توزیع‌های قدرتمند دنیای گنو لینوکس است که همواره در میان ۱۰ توزیع برتر از دیدگاهدیسترو واچ بوده است. این توزیع در حال حاضر یک توزیع مستقل می‌باشد که در اصل از ردهت مشتق شده و برای پردازنده‌هایی با معماری‌های i۵۸۶ و x۸۶_۶۴ آماده می‌شود. برخلاف نسخه‌های قبل که محیط‌ها و مدیر‌ پنجره‌های مختلفی توسط مندریوا پشتیبانی می‌شد، هم‌اکنون فقط این KDE است که در مخازن رسمی جایی دارد و به صورت رسمی پشتیبانی می‌شود. البته شما می‌توانید از طریق مخازن غیر رسمی به چندین DE و WM مختلف دسترسی داشته باشید.

مندریوا در سال ۱۹۹۸ کار خود را با عنوان MandrakeSoft و با هدف آسان سازی گنو لینوکس برای استفاده همگان آغاز کرد. این توزیع توسط Gaël Duval، پایه گذاری شد‌. در آن زمان گنو لینوکس به عنوان یک سیستم‌عامل شناخته شده و پر قدرت و پایدار که دانش فنی بالا و آگاهی نسبت به دستورات خط فرمان را می‌طلبید مطرح بود. اولین نسخه مندریوا که بر پایه ردهت نسخه ۵.۱ بوده و از دسکتاپ K Desktop Environment 1 بهره می‌برد در سال ۱۹۹۸ منتشر شد، هم اکنون مندریوا به طور کامل از ردهت جدا شده و شامل ابزار‌های مخصوص به خود می‌باشد که کار پیکربندی سیستم را آسان کرده است. همان‌طور که احتمالا حدس زده‌اید‌، مندریوا یک توزیع مبتنی بر rpm می‌باشد. بعد از هر انتشار، مندریوا تا هجده ماه برای بسته‌های پایه‌ای (شاملLinux, system software و …) ، تا دوازده ماه برای بروزرسانی‌های مربوط به میزکار (شامل window managers, desktop environments, web browsers و …) و تا ۵ سال برای بروزرسانی‌های مرتبط با سرور به صورت کامل پشتیبانی می شود.

   
   
kasit بازدید : 207 سه شنبه 12 آذر 1392 نظرات (0)

 


لینوکس مینت یکی از توزیع‌های گنو/لینوکس است که برای کاربرد شخصی و در ویرایش‌های مختلفی در دسترس است و براساس توزیع‌های مختلفی ساخته شده که همگی نهایتا به دبیان باز می‌گردند. تمرکز مینت بر روی کاربردی بودن (استفاده‌ی آسان) و سادگی نصب برای کاربرانی که تا کنون تجربه‌ای با لینوکس نداشته‌اند می‌باشد.

لینوکس مینت از چندین بسته‌ی نرم‌افزاری مختلف تشکیل شده که غالب آن تحت یکی از مجوزهای آزاد منتشر شده‌اند. مجوز اصلی مینت، اجازه‌نامه‌ی عمومی همگانی گنو است که همراه با ال‌جی‌پی‌ال به صراحت بیان می‌دارند که کاربران آزادند نرم‌افزار را اجرا، رونوشت برداری، توزیع، مطالعه، تغییر، یا گسترش دهند. لینوکس مینت شامل برخی نرم‌افزارهای اختصاصی همچون افزونه‌ی ادوبی فلش نیز می‌شود. در ضمن بخشی از کد کرنل مینت به صورت باینری عرضه شده و دسترسی به سورس آن وجود ندارد.

لینوکس مینت به وسیله‌ی جامعه‌ی کاربری‌اش پایه‌گذاری شده است. کاربران انفرادی و شرکت‌هایی که از لینوکس مینت استفاده می‌کنند به عنوان اهداکنندگان، حامیان مالی و همکاران توزیع شناخته می‌شوند. کمک‌های مالی از طرف جامعه‌ی کاربری و تبلیغات روی وب‌گاه کمک می‌کنند تا لینوکس مینت رایگان و متن‌باز باقی بماند. در سپتامبر ۲۰۱۰ لینوکس مینت نگارش جدید LMDE را ارایه کرد که مستقیم از نگارش لینوکس دبیان منشعب شده است از ویژگی های این نگارش می توان از انتشار غلطان آن نام برد. بدین معنی که به طور پیوسته بروز می شود و به نصب مجدد برنامه ها نیازی نیست. این نگارش بسیار سریع‌تر از نگارش بر پایه‌ی اوبونتو است.

نسخه کنونی مینت Linux Mint 14 Nadia عرضه شده است . کد رمز این نسخه با نام Nadia منتشر شده. که یک اسم با ریشه های متفاوت در زبان های مختلف است اما چیزی که در بین همه مشترک است اینکه nadia یک اسم مونث است.

لینوکس مینت با میز کار های مختلف زیر عرضه شده است.

 

Cinnamon
MATE
KDE
Xfce
-
-
واینک در این پست برای شما راهنمای لینوکس مینت را قرا داده ایم امیدواریم که از آن راضی باشید
 
Download hosted on external servers

Linuxmint .pdf
[PDF] [1.48 MB]

 
 
kasit بازدید : 93 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات (0)

The GIMP


نام یک ابزار دستکاری عکس چند کاربردی میباشد با این نرم افزار میتوان تصاویر نرم افزار ها را هم نیز دستکاری کرد The GIMP یک تنوع جالب در میان تصاویر دستکاری شده میتواند به وجود بیاورد که این شامل تصاویر رتوش ، ترکیبی و ساختی میشود . این نرم افزار قابلیت های دیگری نیز دارد که به استفاده از آن ها شما میتوانید به سادگی و سریع تصاویر نرم افزار ها را رتوش کنید همچنین دارای سیستم آنلاین پردازش دسته ای است که این به کسانی که دارای تصاویر زیاد میباشند موثر واقع میشود . هم اکنون میتوانید این نرم افزار را از سایت دی ال سی دریافت کنید .

قابلیت های نرم افزار The GIMP عبارتند از :
- مجموعه ای کامل از ابزار نقشی که شامل برس ، مداد ، رنگ پاش ، شبیه ساز و …
- پشتیبانی کامل از کانال آلفا
- قابلیت برنامه نویسی پیشرفته
- دارای قابلیت Undo/Redo
- پشتیبانی از فرمت های GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX, BMP و چند فرمت دیگر.
- انتخاب ابزار هندسی که شامل بیضی ، مربع مستطیل و…

The GIMP نام یک ابزار دستکاری عکس چند کاربردی میباشد با این نرم افزار میتوان تصاویر نرم افزار ها را هم نیز دستکاری

کرد The GIMP یک تنوع جالب در میان تصاویر دستکاری شده میتواند به وجود بیاورد که این شامل تصاویر رتوش ، ترکیبی و

ساختی میشود . این نرم افزار قابلیت های دیگری نیز دارد که به استفاده از آن ها شما میتوانید به سادگی و سریع تصاویر

نرم افزار ها را رتوش کنید همچنین دارای سیستم آنلاین پردازش دسته ای است که این به کسانی که دارای تصاویر زیاد

میباشند موثر واقع میشود . هم اکنون میتوانید این نرم افزار را از سایت دی ال سی دریافت کنید .

قابلیت های نرم افزار The GIMP عبارتند از :
- مجموعه ای کامل از ابزار نقشی که شامل برس ، مداد ، رنگ پاش ، شبیه ساز و …
- پشتیبانی کامل از کانال آلفا
- قابلیت برنامه نویسی پیشرفته
- دارای قابلیت Undo/Redo
- پشتیبانی از فرمت های GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX, BMP و چند فرمت دیگر.
- انتخاب ابزار هندسی که شامل بیضی ، مربع مستطیل و…

       
   
kasit بازدید : 90 یکشنبه 10 آذر 1392 نظرات (0)

لینوکس مینت یکی از توزیع‌های گنو/لینوکس است که برای کاربرد شخصی و در ویرایش‌های مختلفی در دسترس است و براساس توزیع‌های مختلفی ساخته شده که همگی نهایتا به دبیان باز می‌گردند. تمرکز مینت بر روی کاربردی بودن (استفاده‌ی آسان) و سادگی نصب برای کاربرانی که تا کنون تجربه‌ای با لینوکس نداشته‌اند می‌باشد.

لینوکس مینت از چندین بسته‌ی نرم‌افزاری مختلف تشکیل شده که غالب آن تحت یکی از مجوزهای آزاد منتشر شده‌اند. مجوز اصلی مینت، اجازه‌نامه‌ی عمومی همگانی گنو است که همراه با ال‌جی‌پی‌ال به صراحت بیان می‌دارند که کاربران آزادند نرم‌افزار را اجرا، رونوشت برداری، توزیع، مطالعه، تغییر، یا گسترش دهند. لینوکس مینت شامل برخی نرم‌افزارهای اختصاصی همچون افزونه‌ی ادوبی فلش نیز می‌شود. در ضمن بخشی از کد کرنل مینت به صورت باینری عرضه شده و دسترسی به سورس آن وجود ندارد.

لینوکس مینت به وسیله‌ی جامعه‌ی کاربری‌اش پایه‌گذاری شده است. کاربران انفرادی و شرکت‌هایی که از لینوکس مینت استفاده می‌کنند به عنوان اهداکنندگان، حامیان مالی و همکاران توزیع شناخته می‌شوند. کمک‌های مالی از طرف جامعه‌ی کاربری و تبلیغات روی وب‌گاه کمک می‌کنند تا لینوکس مینت رایگان و متن‌باز باقی بماند. در سپتامبر ۲۰۱۰ لینوکس مینت نگارش جدید LMDE را ارایه کرد که مستقیم از نگارش لینوکس دبیان منشعب شده است از ویژگی های این نگارش می توان از انتشار غلطان آن نام برد. بدین معنی که به طور پیوسته بروز می شود و به نصب مجدد برنامه ها نیازی نیست. این نگارش بسیار سریع‌تر از نگارش بر پایه‌ی اوبونتو است.

نسخه کنونی مینت Linux Mint 14 Nadia عرضه شده است . کد رمز این نسخه با نام Nadia منتشر شده. که یک اسم با ریشه های متفاوت در زبان های مختلف است اما چیزی که در بین همه مشترک است اینکه nadia یک اسم مونث است.

لینوکس مینت با میز کار های مختلف زیر عرضه شده است.

 

Cinnamon
MATE
KDE
Xfce
-
-


Linux Mint screenshot 2



Linux Mint screenshot 3
Download hosted on external servers

Linux Mint 16 (ISO) 32-bit Live DVD Cinnamon
[iso] [1.10 GB]

Download hosted on external servers

Linux Mint 16 (ISO) 64-bit Live DVD Cinnamon
[iso] [1.20 GB]

Download hosted on external servers

Linux Mint 16 (ISO) 32-bit Live DVD MATE
[iso] [1.20 GB]

Download hosted on external servers

Linux Mint 16 (ISO) 64-bit Live DVD MATE
[iso] [1.20 GB]

kasit بازدید : 60 شنبه 02 آذر 1392 نظرات (0)

 


Adobe Flash Player پلاگینی جهت نمایش فایل های فلش در بستر وب می باشد. این افزونه با نصب شدن برروی مرورگرها امکان نمایش انواع فایل های فلش نظیر بنرها ، بازی ها ، ویدیوها و وبسایت های طراحی شده توسط تکنولوژی فلش را برای کاربر مهیا می کند.

استفاده از ورژن های جدید این افزونه به ۲ دلیل از اهمیت بالایی برخورددار است. دلیل اول بروزرسانی های امنیتی این پلاگین می باشد تا انواع حملات و نفوذها از طریق اینگونه فایل ها از بین برود و دلیل دوم تغییرات ساختاری در نحوه رندر و نمایش این فایل ها در مرورگر و در نتیجه کاهش استفاده مرورگر از منابع سیستمی جهت نمایش این فایل ها می باشد. بنابراین توصیه می شود این پلاگین را دانلود و بروزرسانی نماید. باتوجه به تحریم بودن ایران امکان بروزرسانی مستقیم این افزونه ممکن نیست. 

 

http://www.wmskill.com/wp-content/uploads/2013/04/Download-Adobe-Flash-Player-Latest-Version-Review.jpg

 

 

دانلود برای همه مرورگرها فایرفاکس ، کروم ، اپرا

 

 

 

دانلود برای اوبونتو نسخه 64 بیتی:

لینک دانلود بسته 1

لینک دانلود بسته 2

 

 



kasit بازدید : 62 شنبه 18 آبان 1392 نظرات (0)

 

File:Vuze logo.jpg

|به زودی نسخه اوبونتو در ادامه مطلب قرار می گیرد |

|به زودی آموزش  نصب در ادامه مطلب قرار می گیرد |

|به زودی آموزش کامل  در ادامه مطلب قرار می گیرد |

برنامه ای است تحت جاوا که فایل های torrent دراختیار شما قرار می دهد تا شما بتوانید دانلود کنید .این برنامه بسیار حرفه ای تر و پیشرفته تر است از سایر برنامهای همانند bit torrent و… است. از جمله قابلیت هایی که برای افرادی که میخواهند از تورنت دانلود کنند قابلیت جستجو در فایل ها است که Azureus را بصورت مستقیم پنجره جستجو را در برنامه قرار داده تا جستجو درمیان فایل های تورنت بسیار آسان تر شود.

 

 

 

 

kasit بازدید : 365 سه شنبه 14 آبان 1392 نظرات (0)

اوبونتو 13.10 یکی از محبوب ترین توزیع های لینوکس است .اوبونتو به وسیله شرکت کانونیکل ارایه و پشتیبانی میشود .متاسفانه خیلی از ما نصب اوبونتو را بلد نیستیم هرچند نصب آن اسان است .بنابراین تصمیم گرفتیم نصب آن را به شیوه ای خیلی اسان توصیح دهیم .

برای راهنمای نصب به ادامه مطلب بروید

 


kasit بازدید : 223 دوشنبه 13 آبان 1392 نظرات (0)
Ubuntu 13.10 یکی از توزیع‌های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه‌گذاری شده ‌است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده‌است.
اوبونتو هر شش ماه یک بار نسخه جدیدی را به بازار عرضه می‌کند. علاوه بر این برای هر نسخه از اوبونتو، تا ۱۸ ماه پس از انتشار آن نسخه، پشتیبانی ارائه می‌شود. برای نسخه LTS مثل 8.04 (Hardy)، به جای پشتیبانی ۱۸ ماهه، سه سال پشتیبانی برای نسخه ویژه رایانه‌های شخصی و پنج سال پشتیبانی برای نسخه‌های سرور ارائه می شود.
 


یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی‌سازی است. به همین منظور این نرم‌افزار برای تمام ملیت‌ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران نا آشنا با آن هم به راحتی به محیط آن عادت می‌کنند.
همه ی نسخه‌های اوبونتو تا ابد رایگان هستند. دیسک‌های فشرده اوبونتو به رایگان برای کسانی که آن را از طریق پست الکترونیکی درخواست کرده‌اند، فرستاده می‌شود. همچنین پروژهای با نام اوبونتو (Edubuntu) وجود دارد که این سیستم عامل همان طور که از نامش هم مشخص است، برای استفاده در کلاس‌های درس و محیط‌های آموزشی بسیار مناسب است. پروژه ی دیگری نیز از این سیستم عامل با نام کوبونتو (Kubuntu) طراحی شده‌است که از KDE Desktop استفاده می‌نماید.

خانواده اوبونتو شامل موارد زیر است:

ubuntu Desktop
Ubuntu Server Edition
Kubuntu
Edubuntu
Gobuntu
Ubuntu MID Edition
Xubuntu


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 22
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 29
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 58
  • بازدید ماه : 192
  • بازدید سال : 1,625
  • بازدید کلی : 13,069
  • کدهای اختصاصی